Αντιμέτωπος με την ΑΕΚ θα βρεθεί την Πέμπτη (24/10, 19:30) ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την «Ένωση» και επιστρέφει ως αντίπαλός της. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» θα τον βραβεύσουν για την προσφορά του, ενώ στο ματς με την Μπάμπεργκ οκτώ τυχεροί θα κερδίσουν εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Νίκο Ζήση:

«Από την ημέρα, που άφησε την ιστορική ΧΑΝΘ ο Νίκος Ζήσης, στα 16-17 του, για να κατηφορίσει στην Αθήνα και τη μεγάλη ΑΕΚ, που διεκδικούσε την επιστροφή της στο θρόνο, πέρασε καιρός. Συμμετείχε στα 4 τρόπαια της «Βασίλισσας» επί τεχνικής ηγεσίας Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ντράγκαν Σάκοτα και διέπρεψε κατόπιν σε γνωστά ευρωπαϊκά κλαμπ (Μπενετόν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, Μπιλμπάο, Ούνιξ, Φενερμπαχτσέ) αλλά και στην Εθνική Ανδρών κατακτώντας δεκάδες τίτλους και μετάλλια.

Λάμπρυνε με το χαρακτήρα και τη διαδρομή του το ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο μπάσκετ και γυρίζει στο… σπίτι του, ως προσωρινά αντίπαλος, με τη φανέλα της Μπάμπεργκ, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ B.C. και ο κόσμος της ΑΕΚ ετοιμάζονται να υποδεχτούν το διεθνή γκαρντ με τις δέουσες τιμές, ήτοι όπως αρμόζει στο σύλλογο των ιδεών, των αξιών, των συμβολισμών.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/10), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τη Μπάμπεργκ για το BCL, ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θα βραβεύσει τον Νίκο Ζήση.

Ένας λόγος παραπάνω για να σπεύσουν οι οπαδοί μας στο γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα διαρκείας:

«H AEK BC σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 8 εισιτήρια διαρκείας στον αγώνα με αντίπαλο τη Μπάμπεργκ, που θα γίνει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League την Τετάρτη 24/10/2018 στις 19:30.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό στέλνοντας ένα e-mail στην διεύθυνση [email protected] με θέμα Αγάπη Διαρκείας, επισυνάπτοντας ένα βίντεο ή μία φωτογραφία από τη θέση σας μέσα στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Μπάμπεργκ.

Ακόμα, θα χρειαστεί να στείλετε ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΜΚΑ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν μόνο όσοι αγοράσουν μεμονωμένο εισιτήριο για τον αγώνα με τη Μπάμπεργκ και όχι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και προσκλήσεων.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού:

*Συμμετέχοντας στον ανωτέρω διαγωνισμό γνωρίζετε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και τα τυχόν δεδομένα εικόνας σας θα παραμείνουν στο αρχείο που τηρείται από την AEK BC για τους σκοπούς και μόνο της συμμετοχής σας στον διαγωνισμό αυτόν και παρέχετε την συγκατάθεσή σας για τον σκοπό αυτόν και μόνο.

*Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε της συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected] και η ΑΕΚ BC θα παύσει την επεξεργασίας των δεδομένων σας για τον ανωτέρω σκοπό. Ενδεχόμενη ανάκληση της συγκατάθεσής σας θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό.

*Οι τυχεροί, που θα κερδίσουν από 1 Εισιτήριο Διαρκείας ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ”Αγάπη Διαρκείας”».