Ο Ντάνιελ Όρτον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν στραφεί στην περίπτωση του O.D Ανοσίκε (2,03 – 24 ετών), ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Λαμποράλ Κούτσα, μετά την μεταγραφή του Γιάννη Μπουρούση στους Βάσκους.

Ο Ανοσίκε, Νιγηριανός στην καταγωγή, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, δεν κατάφερε να βρει κάποιο συμβόλαιο στο NBA, και έτσι το 2013 βρέθηκε στην Ιταλία και στην Πέζαρο, όπου αναδείχθηκε ο πρώτος ριμπάουντερ του καμπιονάτο με 13,1 ριμπάουντ, ενώ βοήθησε και την Στρασμπούρ στα πλέι οφ του Γαλλικού πρωταθλήματος, όπου έφτασε ως τον τελικό.

Την επόμενη σεζόν προσπάθησε και πάλι να βρει συμβόλαιο στο NBA, συμμετέχοντας στο Summer League τους Λας Βέγκας με τους Σέλτικς, όπου σε 4 παιχνίδια είχε 3,5 πόντους και 4,8 ριμπάουντ. Ωστόσο η κατάληξη ήταν να επιστρέψει στην Ιταλία και στην Αβελίνο, όπου έβγαλε μάτια, όντας πάλι ο πρώτος ριμπάουντερ με 10,9 ανά μέσο όρο, και 11,5 πόντους κατά μέσο όρο.

Αυτό ήταν το διαβατήριο του για την ACB και την Λαμποράλ Κούτσα, όπου δεν κατάφερε να πείσει τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, και αναμένεται πλέον να μείνει ελεύθερος με την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται την περίσταση της στιγμής.