«Διπλή» χαρά, θα μπορούσε να πει κανείς, πως υπάρχει στην ΑΕΚ σήμερα (1/3). Η διοίκηση της ομάδας, αρχικά, θέλησε να έρθει πιο κοντά στους φίλους της, με αποτέλεσμα να κάνει τα «εγκαίνια» του newsletter της, διευκολύνοντας έτσι την επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς και την πληροφόρηση του κοινού, σχετικά με τα τεκταινόμενα εντός των τειχών του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η παρουσίαση του newsletter, μάλιστα, βρίσκεται κοντά σε μια ιδιαίτερη ημερομηνία για το σύλλογο, καθώς μεταξύ 30/3 και 1/4, γιορτάζει την πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε Final-4 Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Η Ένωση του 1966, που ξεκίνησε τη σεζόν με τον Μίσσα Πανταζόπουλο και ολοκλήρωσε με τον Θέμη Χολέβα στον πάγκο, έχοντας στο ρόστερ της τον «Παγκόσμιο» Γιώργο Αμερικάνο, τον Αίαντα Λαρεντζάκη, τον Γιώργο Μόσχο, τον Χρήστο Ζούπα, τον Γιώργο Τρόντζο και πολλά άλλα «ιερά τέρατα» που θα βοηθούσαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, είχε αγωνιστεί σε Μιλάνο και Μπολόνια, κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ολίμπια Μιλάνο και Σλάβια Πράγας, καταγείσα 4η.

Την τελευταία, θα την υπέτασσε δυο χρόνια αργότερα στο Καλλιμάρμαρο…

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ γιορτάζει. Συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπου το «παρών» έδωσε η «Ένωση».
 
Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων και δράσεων, που έχουν προγραμματιστεί, η ΑΕΚ «εγκαινίασε» σήμερα (1/3) την επικοινωνία της με τους οπαδούς της με newsletter. Μέσω αυτής της διαδικασίας οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν πρώτοι τα σημαντικά νέα της ομάδας μας, ενώ θα συμμετέχουν και σε μια σειρά από προνόμια, κληρώσεις δώρων κλπ.
 
Η εκδήλωση για την επιτυχία της 30ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου 1966 (σε Μιλάνο και Μπολόνια) αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας. Παράλληλα, θα υπάρξουν κι άλλες δράσεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες.
 
Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί μπορεί να το πράξει άμεσα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (aekbc.gr), στην ειδική καταχώρηση της εγγραφής στο NEWSLETTER AEK B.C.»