Η ΑΕΚ μπορεί να ήταν «ελλιπής» και να υποδέχτηκε με πολλές απουσίες το Περιστέρι (είχε κι αυτό πάντως, αρκετούς απόντες) στο ΟΑΚΑ σε φιλικό παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά ο «δικέφαλος» πήρε τη νίκη με 86-71.

Από την Ένωση… πρώτα βιολιά ήταν οι Macon, Moreira που πέτυχαν από 17 πόντους.

Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους διεθνείς της, Δημήτρη Κατσίβελη, Λίνο Χρυσικόπουλο, Δημήτρη Μωραϊτη, Jonas Maciulis αλλά και τους Marcus Slaughter και Kingsley Moses.

Από το Περιστέρι έλειπαν οι διεθνείς Καράμπελας και Σαλούστρος, ενώ δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας (έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη) Μπουρούσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ για το φιλικό με το Περιστέρι:

Η ελλιπής ΑΕΚ επικράτησε 86-71 (ημ. 53-44) του Περιστερίου σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη σήμερα (20/02), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πρώτοι σκόρερ για τη “Βασίλισσα” ήταν οι Macon και Moreira, οι οποίοι πέτυχαν από 17 πόντους. Ακολούθησαν οι Lojeski 10, Ζήσης 9, Langford 8,  Γόντικας 8, Jankovic 8, Μαυροειδής 6, Ρογκαβόπουλος 3.

Δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς Δημήτρης Κατσίβελης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης, Jonas Maciulis, αλλά και οι Marcus Slaughter και Kingsley Moses.

Οι σκόρερ του Περιστερίου: Gutierrez 8, Petteway 15, McLean 7, Jones 14, Woodard 10, Σκορδίλης 5, Crockett  6, Μάντζαρης 7. Αγωνίστηκε και ο Βασιλόπουλος.

Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Μπουρούσης και οι διεθνείς Καράμπελας και Σαλούστρος.