Ο Νίκος Χάτζης επιστρέφει στην ΑΕΚ, αυτήν την φορά από άλλο πόστο, καθώς εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής της ομάδας. Ο ίδιο στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε πως η νέα του θέση αποτελεί μεγάλη ευθύνη και τιμή για τον ίδιο. Βέβαια δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Ντράγκαν Σάκοτα για την ευκαιρία που του δίνει.

Αναλυτικά τι είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ένωσης»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω. Που γίνομαι ξανά μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά από ένα άλλο πόστο, το πόστο του προπονητή, στα Τμήματα Υποδομής.  Οι Υποδομές είναι το βασικό κομμάτι ενός οργανισμού, που θέλει να έχει παρόν και μέλλον.

Η ΑΕΚ χάρη στον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο δίνει βάση στη βελτίωση των νεαρών αθλητών, με στόχο τη μακροπρόθεσμη στελέχωση της πρώτης ομάδας, κι αυτό ήταν ένα σημαντικό δέλεαρ για ν’ αποδεχτώ την πρότασή της.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΑΕΚ για την ευκαιρία.

Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή, που θα συμμετέχω σ’ αυτή τη δημιουργική διαδικασία, δηλαδή στο να γίνουν καλύτεροι οι αθλητές της ΑΕΚ. Θα προσπαθήσω, ως Νίκος, να δώσω τα καλύτερα εφόδια σ’ αυτά τα παιδιά, ώστε να γίνουν σωστοί επαγγελματίες. Αυτό είναι το πρωτεύον. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία ζωής. Πάνω σ’ αυτό το πλάνο θα εργαστούμε όλοι μαζί».