Έτσι χαρακτήρισε την επίσκεψη του στα γραφεία της ΑΕΚ ο Τζει Αρ Χόλντεν μιλώντας στο επισημο σαιτ της ομάδας.

Ο νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Ντιτρόιτ Πίστονς παραδέχτηκε «Νιώθω υπέροχα. Πραγματικά είναι σαν να ήρθα σπίτι μου. Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά δεν ξεχνάω ότι εδώ στην ΑΕΚ έγινε η αρχή της καριέρας μου. Είναι τρομερό συναίσθημα που βρίσκομαι εδώ. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες, έχω αγωνιστεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχω συμμετοχές σε Final Four, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την ΑΕΚ και την Ελλάδα. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα γήπεδα. Είπε ακόμα…

-Πολλοί ισχυρίζονται ότι είσαι ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Η γνώμη σου;
«Είμαι πολύ ευγνώμων, κι αυτό οφείλεται στην ΑΕΚ. Δεν γίνομαι ποτέ εγώ κριτής, αφήνω τους άλλους να με κρίνουν. Όπως είπα και πριν, πέρασα υπέροχα στην ομάδα. Νιώθω… δεμένος με την ΑΕΚ. Είναι τρελό, το ξέρω. Παίκτες που αγωνίστηκαν για μία περίοδο για παράδειγμα στη Ρωσία δεν νιώθουν όπως νιώθω εγώ εδώ».

-Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ντράγκαν Σάκοτα;
«Έχω να πω ότι είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Έχω παίξει για τον Μεσίνα, για τον Ίβκοβιτς, αλλά ξεκίνησα με τον κόουτς Σάκοτα. Είναι αυτός που μου έδωσε το κίνητρο, που με πίστεψε. Και ο κόουτς Μεσίνα με βοήθησε πολύ, αλλά χωρίς τον κόουτς Σάκοτα δεν θα είχα ποτέ τη σωστή νοοτροπία για να πραγματοποιήσω όσα πέτυχα».

-Ήρθες στην ΑΕΚ από την βελγική Οστάνδη. Τυπικά, ήσουν έναν «άγνωστος» παίκτης για τον κόσμο, αλλά με τις συνεχόμενες αξιόλογες εμφανίσεις σου έκανες τους πάντες να σε λατρέψουν.
«Όπως προείπα, αυτό οφείλεται στον κόουτς. Με πίστεψε και μου έδωσε την ελευθερία να παίξω με το δικό μου στιλ. Όλα αυτά συν ότι ήμουν πολύ χαρούμενος εδώ έφεραν το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ και μια μεγάλη μεταγραφή για εμένα».

-Έχεις παρακολουθήσει φέτος κάποια αναμέτρηση της ΑΕΚ;
«Ναι, φυσικά, αλλά στην τηλεόραση. Έχω δει την ΑΕΚ σε μερικούς αγώνες φέτος και σε ένα-δύο ματς πέρυσι. Ξέρω ότι η ομάδα πέρασε δύσκολα με τον υποβιβασμό της, αλλά είναι πάλι εδώ για να πρωταγωνιστήσει. Είναι καλή ομάδα και οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση.  Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά ο λόγος που κάποιος γίνεται μοναδικός είναι γιατί αυτό δεν επαναλαμβάνεται συχνά. Απλώς, να έχουν υπομονή. Η ομάδα προχωράει σωστά».

-Έχεις να «στείλεις» κάποιο μήνυμα τους οπαδούς της ΑΕΚ;
«Τους αγαπώ, όπως αγαπώ και την ΑΕΚ. Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα, επειδή δεν υπάρχει πουθενά σαν την ΑΕΚ! Ξέρω ότι υπάρχει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και πολλές άλλες δυνατές ομάδες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την ΑΕΚ. Είναι κάτι το μοναδικό. Θέλω να πω ξανά ότι τους αγαπώ κι ελπίζω να συνεχίσουν να με αγαπούν κι αυτοί».