Τις χθεσινές (9/5) εντάσεις στο «Αλεξάνδρειο» για τον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, ακολούθησαν ανάλογες στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Εκεί, στον αντίστοιχο αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορούσε να αποφύγει να βρεθεί στην ίδια «μοίρα» με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκαν υβριστικά σνυθήματα προς τον ηγέτη των «ερυθρολεύκων», με αναφορές στη γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου. Οι διαιτητές της αναμέτρησης, δε διέκοψαν πάντως την αναμέτρησης για να καταγραφούν τα συνθήματα, ενώ το ίδιο συνέβη και για αρκετές κροτίδες που εξερράγησαν, αν κι έγιναν πολλές σχετικές εκκλήσεις από τα μεγάφωνα.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βέβαια, έπρεπε να ασχοληθούν και με ένα δικό τους… εμφύλιο «πόλεμο». Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, υπήρξε κάποια διαφωνία μεταξύ μερίδας οργανωμένων, με αποτέλεσμα να γίνουν μερικές μικρές συμπλοκές, χωρίς πάντως να υπάρξουν τραυματίες. Η «φωτιά» που είχε «ξεσπάσει» στην «κιτρινόμαυρη» εξέδρα, έληξε με το τέλος της παραξήγησης στο ημίχρονο.