Μόλις 28 μέρες έμεινε ο Matt Lojeski εκτός του ρόστερ της ΑΕΚ στην Basket League. Η Ένωση επανέφερε Αμερικανοβέλγο φόργουορντ στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων ξένων παικτών της στην Basket League και έβγαλε από εκεί τον τραυματία Yanick Moreira.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν βγάλει τον Matt Lojeski από το… ελληνικό ρόστερ τους στις 5/2 και είχαν βάλει στην θέση του τον τότε νέο παίκτη της ομάδας, Daryl Macon.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Yanick Moreira όμως, άλλαξε τα δεδομένα. Ο Αφρικανός θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Ο σέντερ από την Ανγκόλα υπέστη  ρήξη πολλαπλών συνδέσμων δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας.

Έτσι ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να βγάλει από το… ψυγείο τον Lojeski και να του δώσει την θέση του Moreira στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ έτσι θα έχει ως 6άδα ξένων στην Basket League τους Matt Lojeski, Marcus Slaughter, Daryl Macon, Keith Langford, Jonas Maciulis και Kingsley Moses.

O Lojeski έπαιξε φέτος σε 9 ματς με την ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και είχε απολογισμό 10,56 πόντους με 54,29% στα δίποντα (19/35), και 50% (16/32) στα τρίποντα, 3,11 ριμπάουντ, 1,33 ασίστ, 0,44 κλεψίματα και 1,,44 λάθη σε 25΄.12΄΄.