Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν με τίποτα την ΑΕΚ. Ο Marcus Slaughter δεν αγωνίστηκε στο σημερινό νικηφόρο φιλικό (80-60) της «Ενωσης» με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» τόνισαν ότι η απουσία του Αμερικανού είχε να κάνει με ένα θέμα που έχει στο αριστερό γόνατο. Οι «Ενωσίτες» ανέφεραν ότι ο έμπειρος σέντερ δεν αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς είχε ενοχλήσεις στο σημείο αυτό.

Από την ΑΕΚ τονίστηκε ότι ιατρικό επιτελείο της ομάδας τον παρακολουθεί σε καθημερινή βάση για να διαπιστώσει την πορεία του. Από την άλλη όμως, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν ότι οι ενοχλήσεις αυτές δεν εμπνέουν ανησυχία και ο Αμερικανός θα επανέλθει στη δράση τις επόμενες μέρες.

Ο Slaughter ήταν στο γήπεδο πάντως και εκεί φάνηκε ότι έχει… θέμα, καθώς είχε συνέχεια πάγο στο γόνατό του.

Αυτό δεν ήταν βέβαια, το μοναδικό πρόβλημα της ΑΕΚ. Στο ματς δεν έπαιξε και ο Vlado Jankovic. Ο φόργουορντ της ομάδας χτυπήθηκε από γαστρεντερίτιδα και έτσι έμεινε «εκτός» του αγώνα.

Το ματς είδε με τα πολιτικά και ο Matt Lojeski. Ο έμπειρος φόργουορντ της ΑΕΚ, όμως, δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (θλάση), αλλά αποφασίστηκε να μην παίξει σήμερα, καθώς επέστρεψε μόλις χθες στις προπονήσεις. Ο χρόνος της επιστροφής του στα παρκέ ήταν εκλάχιστος και έτσι έμεινε εκτός του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για να προφυλαχθεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ για το πρόβλημα του Slaughter:

Εκτός αγώνα με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Μάρκους Σλότερ.

Ο Αμερικανός σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Η περίπτωσή του παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ BC.