Με μια απουσία ξεκίνησε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το δύσκολο εκτός έδρας ματς (7/11, 19:30) με το Περιστέρι στην 3η Αγωνιστική της Basket League. Στα «πιτς» μπήκε από σήμερα ο Jonas Maciulis, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την ομάδα.

Ο Λιθουανός είχε ενοχλήσεις στη μέση και γι΄ αυτό και έπαιξε μόλις 6 λεπτά στο χθεσινό (4/11) νικηφόρο παιχνίδι με την Hapoel Holon στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της «Ένωσης» στο Basketball Champions League.

Σήμερα οι ενοχλήσεις δεν τον εγκατέλειψαν και έτσι ο κιτρινόμαυρος παίκτης δεν κατόρθωσε να γυμναστεί και έκανε θεραπεία.

Η κατάστασή του Maciulis θα επανεκτιμηθεί αύριο σε μια προσπάθεια να αρχίσει να φαίνεται αν θα ενισχύσει την ομάδα στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Μέχρι τώρα πάντως, ο παίκτης της ΑΕΚ είναι αμφίβολος για το ματς, αλλά είπαμε ότι το ιατρικό επιτελείο της «Ένωσης» θα παρακολουθεί κάθε μέρα την κατάστασή του για έχει μια εικόνα για το αν θα προλάβει την αναμέτρηση με την ομάδα της «δυτικής όχθης».

Όσο για την σημερινή προπόνηση ήταν φυσικά πιο χαλαρή λόγω του χθεσινού αγώνα με την Hapoel Holon.

Η ομάδα έπαιξε χθες ματς, αλλά το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι σημαντικό και έτσι δεν ήταν δυνατόν να δοθεί ρεπό στους «κιτρινόμαυρους» παίκτες και άπαντες ήταν και πάλι σήμερα στο παρκέ του ΟΑΚΑ.