Άνετη νίκη για την ΑΕΚ στο Game 2 της σειράς απέναντι στη Hapoel Jerusalem στο κλειστό των Λιοσίων στέλνοντας τη σειρά σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Lemar ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους με 3/4 τρίποντα ενώ από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Randolph με 28.

H AEK ξεκίνησε πολύ νευρικά την αναμέτρηση με τη Hapoel να προηγούνται με ένα γρήγορο 7-0. Ωστόσο, ο Lemar με επτά προσωπικούς πόντους έφερε το παιχνίδι στα ίσια (7-7). Μάλιστα, ο Madsen έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Ένωση με τρίποντο (14-13). Οι Ισραηλινοί όμως με τον Carrington είχαν τις απαντήσεις με τον Φλιώνη να μειώνει στο πόντο στο τέλος της πρώτης περιόδου (20-21). Στη δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 25-21. Καθώς περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι πίεζαν και με τους Κόνιαρη και Lemar πήραν διαφορά οκτώ πόντων (36-28) και ο Oriola έδωσε για πρώτη φορά διψήδια διαφορά (41-30). Στο τέλος του ημιχρόνου, ο Randolph με τρίποντο μείωσε στους 10 σε ένα εξαιρετικό δεκάλεπτο για την ΑΕΚ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση καθώς οι διαιτητές και ο κομισάριος άργησαν να μπουν στο παρκέ διότι συνέβησαν επεισόδια έξω από το γήπεδο. Οι παίκτες της Ένωσης συνέχισαν έτσι όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος και με πρωταγωνιστή τον Mitchell προηγούνταν με +11 (51-40). Randolph και Smith προσπαθούσαν από μεριάς Hapoel αλλά ο Lemar ήταν σε μεγάλη επιθετικά μέρα και έδωσε στην ΑΕΚ το μεγαλυτερό της προβάδισμα (67-52). Στη τέταρτη περίοδο, η ΑΕΚ δεν σταμάτησε. Φλιώνης και Κόνιαρης έδιναν τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά με τους Ισραηλινούς να είναι αρκετά άστοχοι (76-61). Ωστόσο, ένα μικρό σερί της Hapoel έριξε τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό. Mitchell και Lemar όμως ανέβασαν τη διαφορά και πάλι πάνω από τους 10. Η εξέλιξη δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης και έτσι η Ένωση ισοφάρισε τη σειρά.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 47-37, 70-58, 94-78.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.