Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν είναι ο μόνος παίκτης που θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΚ, δίχως να έχει αποκτηθεί από την Ένωση. Μαζί με τον 32χρονο γκαρντ θα προπονούνται ακόμα ο Κώστας Παπαδάκης, ο Νίκος Οκεκουόγεν, ο οποίος έφυγε από την Καβάλα και αναζητεί ομάδα στην Basket League, αλλά και ο Κριστ Γουάμπα, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ότι θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου!

Όπως ενημέρωσε η Ένωση, «Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργομετρικές εξετάσεις των αθλητών της «Βασίλισσας», στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας και Εργομετρικής Αξιολόγησης του «Metropolitan General» με επικεφαλής τους Σταύρο Τόιλο και Κώστα Ψαρογιώργο. Στη συνέχεια, μαζί με τους συνεργάτες τους οι κ.κ. Τόιλος και Ψαρογιώργος θα αναλύσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία θα αποτελέσουν έναν από τους οδηγούς για τον σχεδιασμό του προγράμματος προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Σε εξετάσεις (ιατρικές/εργομετρικές) υπεβλήθησαν σήμερα οι Δημήτρης Μαυροειδής, Κάμερον ΜακΓκριφ, Κένι Ουίλιαμς, και οι Κώστας Παπαδάκης, Κρις Ουάμπα και Νίκος Οκεκουόγεν, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Βασίλισσας».