Ο Darion Atkins έβαλε ψηλά τον πήχη στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος παίκτης της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός τόνισε ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα στο Final-8 του Basketballa Champions League στο ΟΑΚΑ (30/9-4/10) για να πάρει την κούπα.

Ο Atkins έσταξε μέλι για την ομάδα, τόνισε ότι είναι τιμή που βρίσκεται στην ΑΕΚ, ενώ υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα γιακτην «Ένωση».

Για την νέα σελίδα της καριέρας του με την ΑΕΚ ανέφερε: «Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πάρα πολλά για την ΑΕΚ και έχω βρεθεί αντιμέτωπος πολλές φορές στο παρελθόν από τότε που ξεκίνησα να αγωνίζομαι επαγγελματικά. Η ομάδα που αντίκρισα σήμερα αποτελεί από υπέροχους παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν πολύ ταλέντο και ο κόουτς είναι εξαιρετικός. Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ».

Ο Αμερικανός έστειλε και το απαραίτητο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Φίλοι της ΑΕΚ, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να μπω στο παρκέ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Σας περιμένουμε να έρθετε στο γήπεδο και να μας υποστηρίξετε, εάν μπορέσετε και όποτε μπορέσετε. Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω όσα περισσότερα μπορώ.»

Για τον στόχο της ΑΕΚ στο Final-8 του BCL ήταν ξεκάθαρος: «Έχουμε κερδίσει για να βρισκόμαστε στο Final 8 και αυτό αποδεικνύει πόσο καλοί ήμασταν. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΑΕΚ

 

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ DARION ATKINS