Ο Yanick Moreira σήμερα αποκάλυψε μια ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να την κάνει γνωστή, έτσι ώστε να πάρει θέση και ο ΕΣΑΚΕ.

Η επίθεση που δέχτηκε ο αθλητής της ΑΕΚ έγινε γνωστή και μάλιστα στο πλευρό του Αγκολέζου βρέθηκε τόσο φυσικά ο σύλλογος της Ένωσης, όσο και ο ΕΣΑΚΕ.

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αθλητής της ΑΕΚ, Γιανίκ Μορέιρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, καταδικάζουν απερίφραστα το παραπάνω γεγονός και έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να μη μένουν ατιμώρητες τέτοιες ενέργειες. Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών και θα συνεχίσει να στέκεται απέναντι σε κάθε είδους βία και σε φαινόμενα ρατσισμού».

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Για ακόμη μία φορά αθλητής της ΑΕΚ δέχτηκε ρατσιστική «επίθεση» σε προσωπικό του χώρο στο Διαδίκτυο, από θρασύδειλο. Ο θρασύδειλος κατακρίνεται ήδη από το σύνολο της κοινωνίας, ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις.Γιανίκ Μορέιρα, we are on your side!». 

Δείτε την επίθεση που δέχτηκε ο Moreira:

Δείτε τη σχετική δημοσίευση της ΑΕΚ: