Δεν της έφτανε της ΑΕΚ ο αποδεκατισμός που έχει υποστεί τελευταία η ομάδα από τους τραυματισμούς, ήρθε και η ατυχία με τον Kingsley Moses στο αποψινό (16/3) νικηφόρο ματς με την Strasbourg στο Basketball Champions League για να δέσει το γλυκό.

Ο 26χρονος Νιγηριανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ της Ένωσης τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι δυο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τους Γάλλους και αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ο Moses δεν έπαιξε φυσικά άλλο στο παιχνίδι και έφυγε κατευθείαν από το γήπεδο μετά το τελικό σφύριγμα για εξετάσεις. Έτσι στην ΑΕΚ πλέον περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να φανεί πόσο σοβαρός ή όχι είναι ο τραυματισμός του παίκτη της ομάδας.

Το παίκτη του Moses γύρισε και ο παίκτης φάνηκε αρχικά να έχει υποστεί διάστρεμμα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η ΑΕΚ έπαιζε απόψε με μισή ομάδα, καθώς της έλειπαν 6 παίκτες. Ο λόγος για τους τραυματίες, Ζήση, Γκίκα, Slaughter, Moreira, Jankovic και τον Maciulis, που είχε πάει στην Λιθουανία, για την κηδεία του πατέρα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό χτύπησε και ο Moses και οι κιτρινόμαυροι περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Νιγηριανό.

Αν ο παίκτης μπει στα πιτς, τότε η ομάδα θα μείνει για ένα διάστημα (μέχρι να επιστρέψει ο Moses αν δεν έχει κάτι σοβαρό) μόλις με 2 «5άρια» και μάλιστα αναπληρωματικά, τους Γόντικα και Μαυροειδή.

Tags:
ΑΕΚ