Ο ηγέτης της ΑΕΚ, Keith Langford, μίλησε μετά τη νίκη επί της Zaragoza για τον τελικό του Final-8 του BCL με την Burgos (4/10, 20:00), το βραβείο του MVP της σεζόν, που κατέκτησε, αλλά δεν έμεινε εκεί. Έκανε ειδική αναφορά και στις διαθέσεις του και την ηλικία του και ξεκαθάρισε ότι μπορεί να είναι 37, αλλά είναι ακόμα στις επάλξεις και αυτό τα λέει όλα.

Αναλυτικά «μπόμπερ» της ΑΕΚ, Keith Langford τόνισε μετά το ματς με την Zaragoza στην κάμερα της «ΕΡΤ»:

Για το ματς με την Zaragoza και τον τελικό: «Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Ίσως φάνηκε έτσι, λόγω του αποτελέσματος. Όμως, παίξαμε με μια καλή ομάδα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο τελικός θα είναι δύσκολος. Η Zaragoza είναι νέα ομάδα, όμως η Burgos είναι πιο έμπειρη. Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε».

Για την ηλικία και την δίψα του για το μπάσκετ: «Έκλεισα τα 37 και παίζω ακόμα μπάσκετ. Αυτό λέει πολλά για εμένα. Αγαπάω το μπάσκετ. Ξέρω πως τελειώνει η καριέρα μου, κοιτάζοντας την ηλικία μου. Όμως, ζω την κάθε στιγμή. Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό».

Για το βραβείο του MVP της σεζόν που κατέκτησε: «Είναι κάτι όμορφο. Ως παίκτης θέλω να είμαι όσο καλύτερος γίνεται, κάθε φορά που αγωνίζομαι. Αν αυτό φέρνει βραβεία ή τίτλους, το δέχομαι. Όμως, το θέμα μου είναι να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Ξέρω πως υπάρχει κόσμος που με θαυμάζει. Είχα και εγώ είδωλα. Το σημαντικό είναι να είσαι όσο καλύτερος γίνεται και να μην φοβάσαι».