Ο Matt Lojeski έκανε άλλο ένα καλό ματς και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς της φετινής ΑΕΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε μετά τη νίκη επί της Zaragoza ότι η ΑΕΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει την Κυριακή (4/10, 20:00), απέναντι στην Burgos στον τελικό του Final-8 του Basketball Champions League για να σηκώσει την κούπα.

Αναλυτικά ο Matt Lojeski είπε:

Για την εμφάνιση με την Zaragoza: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νίκη και τον τρόπο που παίξαμε. Από την αρχή όλοι είχαμε εστιάσει στο να κάνουμε καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης. Το σημαντικό ήταν πως όσοι μπήκαν στο παρκέ προσέφεραν. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χτίσαμε διαφορά και ελέγξαμε το σκορ”.

Για τον τελικό με την Burgos: Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα για να φτάσουμε στον τίτλο. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στη νίκη. Το ζήτημα είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε την Κυριακή».

Για την δική του εμφάνιση απέναντι στην Zaragoza: «Ήμουν συγκεντρωμένος. Από την αρχή όταν ήμουν μέσα ο Ράις με βρήκε και έβαλα κάποια σουτ. Βρήκα ρυθμό και καταφέραμε να πάρουμε ένα προβάδισμα μέσα από τα plays που έφτιαξε ο κόουτς για μένα. Είχα την ευκαιρία να βάλω κάποια σουτ».