Η ΑΕΚ ζορίστηκε απέναντι στην Cholet. Πήρε τελικά τη νίκη με 83-81, αλλά όπως εξήγησε ο Jonas Maciulis μετά το ματς, η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη με την εικόνα της.

Αναλυτικά ο Jonas Maciulis είπε: «Το παιχνίδι ήταν λίγο περίεργο. Είχαν κάποιες απουσίες και αρχίσαμε κάπως χαλαρά το παιχνίδι. Στη συνέχεια πήραμε ώθηση. Κερδίσαμε, αλλά δεν είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα μας».

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Cholet, Ermal Kunter, τόνισε ότι την διαφορά στον αγώνα έκανε το βάθος του πάγκου της ΑΕΚ και η αθλητικότητα.

Αναλυτικά ο κόουτς της γαλλικής ομάδας ανέφερε μετά το ματς: «Η αθλητικότητα έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι. Κάναμε τα ίδια λάθη αλλά τουλάχιστον η διαφορά στο παιχνίδι ήρθε από τον πάγκο. Οι αναπληρωματικοί της ΑΕΚ σκόραραν 40 πόντους και εμείς 10. Στο λεωφορείο για το αεροπλάνο μάθαμε ότι δεν θα είχαμε 2 ψηλούς μας και αυτό έπαιξε διαφορά. Το 40-10 του πάγκου έδειξε τη διαφορά».

Ο παίκτης της Cholet, Nianta Diarra, που έκανε μεγάλο ματς και πέτυχε ένα εμφατικό double – double (19π., 12ριμπ) είπε μετά το παιχνίδι: «Παίξαμε καλά, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Χάσαμε 2 ψηλούς μας αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη και της αξίζουν συγχαρητήρια».