Στην μάχη για την παραμονή στην Basket-Leagueη Καβάλα θα έχει ακόμα ένα όπλο. Ο λόγος για τον Λεόν Ουίλιαμ που πληροφορίες τον θέλουν να ανακοινώνεται από το συγκρότημα του Στη Γιατζόγλου και να ενισχύει τους νεοφώτιστους από το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και μετά.

Η Καβάλα με ρεκόρ μέχρι στιγμής 2-10 αντιμετωπίζει τον Αρκαδικό(2/1) σε μια αναμέτρηση όπου με νικη αναπνέει ενώ με ήττα οι πιθανότητες παραμονής λιγοστεύουν.

Στην μάχη για τη σωτηρία ο Στη Γιατζόγλου θα μπορεί να υπολογίζει και στο Λεόν Ουίλιαμ οποίος αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Ο 29χρονος σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν στο Πουέρτο Ρίκο με τα χρώματα της Σαντούρκ, πριν αποδεχθεί την πρόταση της Καβάλας, για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως και να έχει πάντως ο Πορτορικανός σέντερ αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα στο δεύτερο γύρο, με το ντεμπούτο του να είναι προγραμματισμένο για το ματς κόντρα στο Λαύριο που θα ανοίξει και την αυλαία για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καβάλας (σ.σ.: η απόκτησή του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες) αποφοίτησε από το Ohio (το 2008) και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από την Τουρκία με τα χρώματα της Καρσίγιακα, πριν μετακομίσει στην Ερντεμίρ. Πέραν της Τουρκίας, έχει αγωνιστεί ακόμη σε Γαλλία, Κορέα και Ισπανία.