Ο Στιβ Γιατζόγλου μετά την ήττα από τον Αρκαδικό, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στον έντονο διάλογο που είχε με τον Τάιλερ Λέιζερ.

Αναλυτικά: 

«Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για την δύσκολη νίκη. Προσπαθήσαμε να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη, εξάλλου η κόλαση από τον παράδεισο είναι ένα παραβάν. Αν το τρίποντο του Γιαννακίδη είχε μπει θα ήταν αλλιώς η κατάσταση. Εμείς δώσαμε μάχες, δεν έχω παράπονο. Στεναχωρήθηκα επίσης σήμερα γιατί νόμιζα πως ο Αρκαδικός σώθηκε με τη νίκη. Τους εύχομαι καλή τύχη».

Για τον Τάιλερ Λέιζερ: «Αυτά συμβαίνουν στις ομάδες. Θέλω το αίμα των παικτών μου να βράζει. Του είπα 5 φορές να κάνει και έκανε άλλα πράγματα. Τον έκανα αλλαγή κι έμεινε στον πάγκο. Μάλλον πήγε στα αποδυτήρια για την ασφάλειά του» ανέφερε στην κάμερα της Nova ο Στιβ Γιατζόγλου…

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, από την πλευρά του, σχολίασε: Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για τη νίκη σε αυτό το ματς. Καλή συνέχεια και το λέω μέσα από την καρδιά μου μακάρι να σωθεί. Για εμάς ήρθε υποβιβασμός, παλέψαμε σήμερα, δεν τα παρατήσαμε αλλά τελειώνουμε με ψηλά το κεφάλι. Είμαι 3η χρονιά στην Καβάλα και περάσαμε δύο ευχάριστα χρόνια. Φέτος, από κάποια λάθη δεν βρήκαμε χημεία, προσπαθήσαμε να σώσουμε την παρτίδα στο τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε.