Το «στίγμα» του για το ότι η Καβάλα είναι μεν «ζωντανή» στο «κυνήγι», αλλά κρατώντας ιδιαίτερες επιφυλάξεις για το πόσο μπορεί να αντέξει το σύνολό του, έδωσε ο Στιβ Γιατζόγλου. Ο έμπειρος προπονητής, υποστήριξε πως μερικές ήττες της ομάδας του, έχουν στοιχίσει τη μέχρι τώρα «βύθισή» της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ έκανε λόγο για νέες μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι ήταν ζωής ή θανάτου για εμάς και νομίζω ότι οι λέξεις που ταιριάζουν στον επίλογο του αγώνα, είναι πως είμαστε ακόμα ζωντανοί! Σίγουρα το ότι είναι απλά μία νίκη, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο, δε μπορούμε να την κάνουμε και… γάμο. Κοιτάμε το αύριο και το μεθαύριο, η χαρά μας είναι προσωρινή και ο προβληματισμός είναι συνεχόμενος όσον αφορά το μέλλον της Καβάλας και πόσες πιθανότητες έχει να σωθεί με το υπάρχον υλικό. Μία ομάδα που προσπαθεί να σωθεί σίγουρα είναι δύσκολο να πάρει εκτός έδρας νίκες. Αυτές οι τρεις εντός έδρας “μαχαιριές” που έχουμε την πλάτη, αυτές είναι ήττες που για να σβήσουν ο μόνος τρόπος είναι να πάς εκτός έδρας και να νικήσεις την ομάδα που σε κέρδισε. Θα γίνουν μεταγραφές και πολλές γιατί αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δε μπορεί να σωθεί, είναι απλό», ήταν τα λόγια του Γιατζόγλου.
 
Από τη δική του πλευρά, ο Ρομπ Τζόουνς είπε: «Ανταποκριθήκαμε σε όλες τις μεγάλες προκλήσεις που είχε αυτό το μάτς και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, η οποία μας δίνει θάρρος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ τους αντιπάλους και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι έτσι να συνεχίσουμε».