Τόσο χαρούμενος όσο και προσγειωμένος στην πραγματικότητα εμφανίστηκε ο Στιβ Γιατζόγλου, μετά το σπουδαίο “διπλό” της ομάδας του επί του Κοροίβου (72-78). Ο προπονητής της Καβάλας τόνισε πως πρόκειται για σημαντική νική, καθώς και ότι η ομάδα του βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση. Από την άλλη, όμως, επεσήμανε πως ο ίδιος παραμένει συγκρατημένος, δεδομένης της δυσχερούς θέσης στην οποία εξακολουθούν να βρίσκονται οι νεοφώτιστοι.
 
«Ήταν μια νίκη σημαντική και η ομάδα βρίσκεται σε μια κατεύθυνση την οποία μπορώ να χαρακτηρίσω θετική. Δεν μπορούμε να χαρούμε πάρα πολύ, γιατί είμαστε ακόμα υποβιβασμένοι. Θα προσπαθήσουμε να συγκροτηθούμε και για τα επόμενα παιχνίδια. Στο παιχνίδι αυτό, σφίξαμε την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, αλλά είμαι συγκρατημένος όσον αφορά τη συνέχεια, επειδή έχουμε πολλά προβλήματα όσον αφορά το έμψυχο υλικό. Σήμερα τα ξεπεράσαμε και εύχομαι το ίδιο να κάνουμε και στη συνέχεια» δήλωσε ο κόουτς Γιατζόγλου.
 
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γιαννακίδης τόνισε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε. Για μένα δεν μπορώ να πω κάτι ειδικά. Γενικά σε ένα παιχνίδι τα σουτ άλλοτε μπαίνουν άλλοτε όχι. Στην ομάδα συνεργάζομαι με έναν προπονητή ο οποίος με πιστεύει και μου δίνει τη δυνατότητα να σουτάρω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Αμαλιάδας για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκε. Όλοι γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο έφυγα».