Σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Ρεθύμνου, ο Στιβ Γιατζόγλου, αφού πρώτα είπε πως την Καθαρά δευτέρα έχει προπόνηση, στη συνέχεια επικεντρώθηκε στον επόμενο “τελικό” στην Ρόδο.

Αναλυτικά:

“Μία μέρα έχουμε για να χαρούμε την Καθαρά Δευτέρα στις 6 έχουμε προπόνηση! Θεωρώ πως σήμερα μεγαλώσαμε σαν ομάδα. Όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση από τη σέντρα με σούτ αυτό ψυχολογικά μας έριξε. Δείξαμε μεγάλη ψυχραιμία και ψυχική δύναμη στην παράταση. Η τελευταία κομπίνα που κάναμε στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα δούλεψε. Ήμασταν καλοί στην επίθεση, όμως κακοί στην άμυνα. Μπορούσαμε να είχαμε βάλει πολλούς περισσότερους πόντους, όμως μπορούσαμε να είχαμε χάσει! Δε θα κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι. Ο επόμενος τελικός είναι στη Ρόδο. Είμαστε σε ανοδική πορεία φάνηκε και στο φιλικό με τον Άρη”.

Από την πλευρα του ο Κοστόφ ανέφερε: “Ήταν ένα τρελό παιχνίδι και είμαι ευτυχισμένος που το κερδίσαμε γιατί κρατήσαμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την παραμονή μας στην κατηγορία. Τώρα κάθε μάτς θα το παλέψουμε ξεχωριστά. Θέλουμε 3 νίκες στα 4 μάτς για να έχουμε ελπίδες για να σωθούμε. Στην τελευταία φάση απλά μου ήρθε η μπάλα και την έβαλα. Σίγουρα χαίρομαι”.

 

(function(d, s, id) (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΚΑΒΑΛΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ 103-102.

Δημοσιεύτηκε από Kavala B.C στις Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016