Τα παράπονά του από τους διαιτητές εξέφρασε ο Στιβ Γιατζόγλου μετά τη συντριβή (99-63) της ομάδας του από το Λαύριο, τονίζοντας όμως ότι αυτοί δεν διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά την έκταση της διαφοράς. Παράλληλα, ο τεχνικός της Καβάλας στάθηκε στην αστοχία έξω από τη γραμμή των 6.75μ,, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των γηπεδούχων,
 
«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την καθαρή νίκη, εμείς στο δεύτερο ημίχρονο καταρρεύσαμε υπήρξαν πολλοί συντελεστές που συντέλεσαν στην κατάρρευση αυτή. Ήμασταν απελπιστικά άστοχοι έξω από την γραμμή των 6.75 βάλαμε μόνο ένα μακρινό σουτ τρίποντο και ο συνδυασμός με την διαιτησία, η οποία πιστεύω πως ήταν η βασική υπεύθυνη για το ευρύ φάσμα της ήττας εις βάρος μας. Δείτε τα νούμερα 26 βολές για το Λαύριο 7 για εμάς, ο Γουίλιαμς που παίζει κάτω από το καλάθι σούταρε μόνο μία βολή, εν πάση περιπτώσει εγώ τους συγχωρώ γιατί δεν διαμορφώσανε το αποτέλεσμα απλώς διαμόρφωσαν την μεγάλη διαφορά.Η διαφορά μας με το Λαύριο δεν είναι 30 πόντοι. Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά, η ζωή συνεχίζεται έχουμε ακόμα 12 παιχνίδια μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του κόουτς Γιατζόγλου.
 
Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γιαννακίδης τόνισε: «Δυστυχώς είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, δουλέψαμε πολύ για αυτό το ματς και ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο ημίχρονο το Λαύριο κατέφερε πήρε μια σημαντική διαφορά και δυστυχώς δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και ούτε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, όσες μαθηματικές ελπίδες έχουμε να τις διεκδικήσουμε για να σωθεί η ομάδα και από εκεί και πέρα σκύβουμε το κεφάλι και μόνο δουλειά».