Ο Στιβ Γιατζόγλου σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Άρη, μίλησε για την πολύ δύσκολη εβδομάδα που είχε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην βελτίωση που έχει η ομάδα της Καβάλας από την ημέρα που ανέλαβε εκείνος.

Αναλυτικά

“Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με τρία δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Το παιχνίδι με την Κηφισιά ήταν η ευκαιρία που αφήσαμε να φύγει από τα χέρια μας, αλλά δεν γυρίζει πίσω. Δείξαμε ότι είμαστε συμπαγής ομάδα, η οποία θα πρέπει να κερδίσει αγώνες όπως το Ρέθυμνο ή τον ΠΑΟΚ. Θα έχουμε το χρονικό διάστημα για να συνέλθουμε. Ας ελπίσουμε ότι ο Ταπούτος θα γυρίσει κάποια στιγμή, κι αν δεν επιστρέψει, θα παλέψουμε με αυτά τα παιδιά”.

Για την άμυνα του Άρη: “Η άμυνα του Άρη είναι γνωστή. Τα 20 λάθη μαρτυρούν ότι είχαμε πρόβλημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε πιο εύκολα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα ενέργειας. Ήταν μια καλή εμπειρία, ο αθλητής πρέπει να μάθει να αγωνίζεται κουρασμένος. Μέσα στη βδομάδα μεγαλώσαμε σαν ομάδα, ασχέτως αν δεν είχαμε τύχη για να πάρουμε ένα παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά δεν είναι συνηθισμένα να παίζουν τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες. Είναι αδύνατο να αντιμετωπίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο αν δεν ματσάρεις την ενέργειά του. Εμείς μπήκαμε με αργά πόδια και ήταν φυσιολογικό να μην έχουμε ενέργεια”.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στον Γιατζόγλου για την μεταμόρφωση της Καβάλας και ο Ελληνας προπονητής απάντησε: “Και στραβός να είσαι βλέπεις πώς ήταν η Καβάλα και πως είναι. Είναι μια άλλη ομάδα από όταν ήρθα εδώ. Ο Άρης είναι Άρης. Είναι συμπαγής ομάδα, έμπειρη, με καλό προπονητή, ξέρει τι κάνει”.

Από την πλευρά του ο Λασανά Κρομά τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο μάτς απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Μπήκαμε νωθροί στην αρχή και ο Άρης ξέφυγε, ενώ στο 3ο μπήκαμε πιο δυνατά και μειώσαμε, γιατί είχαμε διάθεση. Τα δώσαμε όλα αλλά ο Άρης δε μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη».