Την απόλυτη ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του στον επιθετικό τομέα (61 πόντοι), εξέφρασε ο Στιβ Γιατζόγλου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (115-61), τονίζοντας ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι… παιχνιδάκι για την Καβάλα.
 
«Τι περιμένετε, να κριτικάρω το παιχνίδι; Γιατί να μιλήσουμε, για να καταλάβω κι εγώ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με τους 38 ψηλούς εναντίον της Καβάλας με τον 1,5 ψηλό. Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Για το 50-20 στα ριμπάουντ; Εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία ότι βάλαμε 61 πόντους απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Αυτό θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία. Γιατί εάν δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση, γιατί εάν ο Ολυμπιακός δεν ερχόταν από ήττα με τη Μπαρτσελόνα, για αυτό ευχόμουν για πολλούς λόγους να κερδίσει την Μπαρτσελόνα, γιατί δεν θα ήταν έτσι σήμερα (29/02). Έχουμε την ατυχία να τον βρούμε ύστερα από ήττα και η ομάδα έπαιξε με σκοπό να μας διαλύσει, όπως πρέπει να παίξει. Εμείς σταθήκαμε μέσα στο γήπεδο. Εγώ θεωρώ ότι πάντα μπορείς να κερδίσεις περισσότερα από μια ήττα από ό,τι από μια νίκη. Βάλαμε 61 πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό, οπότε τα άλλα παιχνίδια θα είναι… παιχνιδάκι. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να σωθούμε. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.
 
Ερωτηθείς για την κατάσταση του Χρήστου Ταπούτου και για το εάν θα ήταν καλύτερα να θεσπιστούν πλέι άουτ για τη «μάχη» της παραμονής, απάντησε: «Από τη στιγμή που βάζεις την Καβάλα να παίξει τρία παιχνίδια την εβδομάδα είναι σαν να στέλνεις την Καβάλα στην Α2 και μόνο με το πρόγραμμα, για ποια πλέι άουτ μιλάμε; Δεν υπάρχει καν πρόγραμμα σταθερό. Όσο για τον Ταπούτο, υπάρχουν και οι τραυματισμοί μέσα στο μπάσκετ. Όταν πηγαίνεις σαν replacement coach, χρειάζεται να κάνεις αλλαγές, γιατί κάτι είναι στραβό. Όταν μια ομάδα σαν την Καβάλα βάζει 61 πόντους στον Ολυμπιακό εκτός έδρας, όταν βγάζεις τον Ταπούτο από μια τέτοια ομάδα, καταλαβαίνει κανείς τι πλήγμα είναι. Ελπίζουμε για την Κρήτη να είναι έτοιμος ο Ταπούτος. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί είναι αριστερόχειρας και χτύπησε στο αριστερό του χέρι».
 
Ο Γιάννης Σταμπούλης, από την πλευρά των παικτών της Καβάλας, τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε όλοι ότι είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, να δώσουμε ό,τι έχουμε και να πάρουμε ό,τι μπορούσαμε. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο ματς, περιμένουμε να γυρίσουν οι τραυματίες, να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και να πάει καλά η χρονιά μας».