Ο προπονητής της ΚαβάλαςΣτιβ Γιατζόγλου, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά, στάθηκε στην φρεσκάδα που είχε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στα κρίσιμα σημεία, ενώ έκανε και… παράπονα για το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ και τις ημέρες ξεκούρασης της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Σήμερα δεν μας κέρδισε η Κηφισιά χάσαμε από τα 40 λεπτά, Με αυτές τις απώλειες που έχουμε στην ομάδα και το πολύ πολύ να είναι φτιαγμένη η ομάδα να παίξει ένα παιχνίδι. Παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ που έληξε με τον ίδιο τρόπο. Δεν αντέξαμε για 40 λεπτά. Η Κηφισιά έκανε τα plays στο τέλος. Ήμασταν κουρασμένοι. Δεχτήκαμε το ίδιο καλάθι από τον Ελ Αμίν πολλές φορές. Η Κηφισιά πήρε διαφορά και κέρδισε. Η ζωή συνεχίζεται. Με μισή προπόνηση την Παρασκευή να παίξουμε το Σάββατο. Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα σαν την Καβάλα να παίζει 3 παιχνίδια σε μία ομάδα που παίζει για την σωτηρία της. Όταν ο Ολυμπιακός παίζει Ευρωλίγκα έχει μια παραπάνω μέρα. Αυτό είναι πολύ άδικο εις βάρος των μικρών ομάδων που παλεύουν για την σωτηρία τους».

Ο Τάιλερ Λέιζερ δήλωσε: «Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Σε παιχνίδια όπως κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε ποιον θα βγουν τα συστήματα, όπως αυτό του Ελ Αμίν. Στο τέλος κρίθηκε το παιχνίδι».