Την ανάγκη για αλλαγές στο ρόστερ ανέδειξε ο Στηβ Γιατζόγλου, μετά την ήττα (84-74) της ομάδας του από το Ρέθυμνο. Ο προπονητής της Καβάλας τόνισε πως λείπει η ποιότητα από τους νεοφώτιστους, προαναγγέλοντας… αλλαγές.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στηβ Γιατζόγλου στη συνέντευξη Τύπου:
 
«Mία ομάδα με την δυναμικότητα της Καβάλας δεν μπορεί να ελπίζει στη νίκη όταν έχει απέναντι του ένα καλό Ρέθυμνο, το οποίο βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, διατήρησε την διαφορά. Εμείς προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε όσο μπορούσαμε και το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Το Ρέθυμνο πήρε μία διαφορά ασφαλείας. Στο τέλος του παιχνιδιού μπορούσαμε να μειώσουμε και άλλο το σκορ, αλλά προτιμήσαμε να επιχειρήσουμε κάποια μακρινά τρίποντα μήπως και πλησιάσουμε περισσότερο. Δεν μπήκαν και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
 
Έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα μου χρειάζεται αλλαγές. Αλλάξαμε το πλέι μέικερ και νομίζω ότι φαίνεται η διαφορά. Τα προβλήματά μας δεν είναι τόσο πολύ στην προπόνηση, αλλά χρειαζόμαστε και ποιότητα».
 
Ο Μόρις Κεμπ δήλωσε: «Το Ρέθυμνο έπαιξε πολύ καλά. Κυκλοφορούσε πολύ καλά την μπάλα στην περιφέρεια. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας αλλά ήταν πολύ εύστοχοι και πήραν το ματς».