Την παρουσίαση της νέας της φανέλας, καθώς και του νέου της χορηγού σε αυτήν (AIR HOTEL), πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου στο AIR HOTEL GALAXY στην Καβάλα, η ομώνυμη ομάδαΤο πόσο σημαντική είναι η στιγμή αυτή τόνισε μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου, ενώ ο διευθυντής του AIR HOTEL GALAXY, Γιώργος Σκληρής, υπερθεμάτισε λέγοντας πως είναι χαρούμενος που η αγαπημένη ομάδα της πόλης, συνεργάζεται πλέον με το ξενοδοχείο που διευθύνει.
 
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, καθώς και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, Βαγγέλης Παππάς, ευχήθηκε τα επόμενα χρόνια αυτή η συνεργασία και να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί, για το καλό και των δύο και την καλύτερη διαφήμιση της ξεχωριστής ομορφιάς της πόλης.

Παρόντες από το Δ.Σ. ήταν τα μέλη, Γιώργος Τσοκτουρίδης και Βασίλης ΜακρήςΠαρόντες φυσικά στην εκδήλωση ήταν σύσσωμο το προπονητικό τήμ, με τους Στήβ Γιατζόγλου, Ηλία Μωσαϊδη και Νίκο Πενταζίδη, καθώς και όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, που παρουσίασαν ο καθένας τη νέα του εμφάνιση