Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών εξέδωσε η διοίκηση της Καβάλας.

Οι νεοφώτιστοι υποδέχονται το Σάββατο (31/10, 17:00) τον Απόλλωνα Πατρών για την 4η αγωνιστική της Basket League, με τους διοικούντες την ομάδα να ενημερώνουν πως υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων μέσω διαδικτύου για το ματς με τους Πατρινούς.

Μάλιστα, η γενική είσοδος έχει οριστεί στα δέκα ευρώ, ενώ διατίθενται και παιδικά εισιτήρια έναντι πέντε ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Φίλοι της Καβάλας BC, μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια των αγώνων και τις κάρτες διαρκείας. Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου (17.00) η αγαπημένη μας ομάδα υποδέχεται στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα τον Απόλλωνα Πατρών, σε ένα ιδιαίτερο κρίσιμο παιχνίδι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στο «Κάστρο» δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα κάθισμα άδειο! Για αυτό σας ενημερώνουμε πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων της Viva άνοιξε!
 
Προμηθευτείτε τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλων Πατρών από το παρακάτω link και αποφύγετε την ταλαιπωρία στα εκδοτήρια. Με την ίδια διαδικασία μπορείτε να προμηθευτείτε και νέα εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kavalas-eisitiria-agonon-15-16/ Όσοι έχετε κάνει κράτηση θέσης, με κάρτα διαρκείας και απομένει να την πάρετε, θα μπορείτε να την παραλάβετε την Παρασκευή (09.00 έως 14.30 και 17.30 έως 19.30 και το Σάββατο πριν από τον αγώνα, μόνο όμως από τις 12.00 έως τις 14.00) από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Καλαμίτσα (2510232422, [email protected]). Οι τιμές των εισιτηρίων, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, κοστίζουν 10 ευρώ και 5 ευρώ τα παιδικά».