Ο Απόλλωνας Πάτρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στη φετινή Basket League, επικρατώντας της Καβάλας με τελικό σκορ 72-91 σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική.

Ο προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Τζήμας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 “Mία μεγάλη και ιστορική ομάδα ο Απόλλων κέρδισε δίκαια, άσχετα εάν η διαφορά δε θα έπρεπε να είναι τόσο μεγάλη, είναι το τελευταίο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία αυτό που θα πω εντούτοις δείχνει την πραγματικότητα ανάγλυφα, ένα μήνα πριν στο ίδιο γήπεδο, οι ίδιοι αντίπαλοι, εμείς χωρίς ξένους και συν τον Δεμερτζή, τον Βελισσαρίου και τον Σίνη που δεν έπαιξαν σήμερα και τον Ταπούτο που δεν έπαιξαν σήμερα, κερδίσαμε γιατί απλά είχαμε ομοιογένεια, διάθεση, όμως ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Μας έλειπαν τρία πλευμέικερ, μας ήρθε ένα καινούργιο ο Ρόμπινσον, που είναι ένα πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά θέλει χρόνο. Η Πάτρα εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία μας και τις ελλείψεις μας, πήρε μεγάλα σούτ, εμείς χάσαμε λει άπ, τρίποντα, μία φορά δε μπορέρσαμε να περάσουμε μπροστά για να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας”.

Από πλευράς παικτών, ο Σταμπούλης συμπλήρωσε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Πάτρα, είχε αυτοπεποίθηση και όρεξη, που εμείς δεν είχαμε σήμερα. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το μάτς, αφού έχουμε ίδιο στόχο, όμως μας επηρέασαν οι τραυματισμοί μέσα στο παιχνίδι του Ταπούτου και του Καλαϊτζίδη και γενικότερα ήταν μία κακή εμφάνιση και ευελπιστούμε ότι πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα από εδώ και πέρα”.