Το basketblog σας ενημέρωσε νωρίτερα για την αρνητική τροπή που είχε η υπόθεση Μαραγκού στην Καβάλα και τώρα σας αποκαλύπτουμε το “γιατί”.

Ο ίδιος ο Στιβ Γιατζόγλου, μίλησε με τον πατέρα του του Πάρη Μαραγκού, Νίκο Μαραγκό, εκφράζοντα του την επιθυμία να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ. Η υπόθεση όμως δεν προχώρησε καθώς ο Πάρης θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Αμερική και το American University (σπουδάζει οικονομικά) και μετά να εξετάσει την οποιαδήποτε πρόταση. 

Ο παίκτης των “αετών” της Ουάσινγκτον στις 9 Μαΐου θα αποφοιτήσει από το Πανεπστήμιο και θα επιστρέψει στην χώρα μας, όποτε και θα λάβει τις αποφάσεις του για το μέλλον της καριέρας του, ενώ από την άλλη η Καβάλα ήθελε άμεση ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην basket league και της μάχης για την παραμονή.

Ο Πάρης Μαραγκός σε αποκλειστική συνέντευξη του στο basketblog στις 2/2 είχε αναφέρει ότι από τον Μάιο και μετά θα εξετάσει τις επιλογές του, οπότε ήταν εξαρχής δύσκολη υπόθεση για την Καβάλα το να τον “ντύσει” στα μπλε.