Σε εκτεταμένο «λίφτινγκ» προχώρησε η Καβάλα, καθώς η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση όχι ενός, ούτε δύο αλλά τριών ξένων παικτών ενόψει του β’ γύρου της Basket League.

Μετά τη νίκη επί του Αρκαδικού, η Καβάλα έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των δέκα συνεχόμενων ηττών και πλέον ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της στη Basket League. Από τη μεριά του, ο Στιβ Γιατζόγλου είχε καταστήσει σαφές από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, πως είναι απαραίτητες οι αλλαγές στο ρόστερ, προκειμένου να διορθωθούν οι “ανορθογραφίες” του καλοκαιριού.

Έτσι, οι διοικούντες τους νεοφώτιστους έκαναν πράξη την επιθυμία του ομογενή κόουτς για ενίσχυση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λίον Ουίλιαμς, του Λασάν Κρομά και του Τράβις ΜακΓκι. Οι τρεις τους θα αντικαταστήσουν τον Ράσελ Ρόμπινσον, Μόρις Κεμπ και Ρομπ Τζόουνς, με στόχο να βοηθήσουν την Καβάλα στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα, άπαντες έχουν ήδη ενσωματωθεί στη νέα τους ομάδα πραγματοποιώντας προπονήσεις, ενώ θα τεθούν στη διάθεση του Στιβ Γιατζόγλου για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο (16/01, 17:00) για την 14η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
 
«Tην προσπάθεια της ΚΑΒΑΛΑ BC στο δεύτερο γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα ενισχύσουν οι Λίον Γουίλιαμς, Λασάν Κρομά και Τράβις Μακ Γκί. Η διοίκηση της ΚΑΕ δείχνει έμπρακτα τα όσα είχε διαμηνύσει προς τον κόσμο της Ομάδας, δείχνοντας πως η προσπάθεια για την υπέρβαση και την παραμονή έχει ξεκινήσει από το παιχνίδι με τον Αρκαδικό»