Την πρώτη τους συγκέντρωση, εν όψει της προετοιμασίας που θα γίνει για τη σεζόν, η οποία θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Basket League, είχαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Αρκαδικού. Σε αυτή, είχαν την πρώτη μεταξύ τους γνωριμία, με τους παίκτες της ομάδας της Τρίπολης να υποβάλλονται και στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας τους (24/8).

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησαν οι παίκτες του Αρκαδικού την Παρασκευή.

Οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας είχαν μια πρώτη κουβέντα με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη και τους βοηθούς του, γνωρίστηκαν με τα νέα μέλη του ρόστερ και στη συνέχεια πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις.

Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Τρίπολης.

Παράλληλα, η ομάδα του Αρκαδικού θέλει να ευχαριστήσει τον γιατρό κ. Γιώργο Αναστόπουλο για την βοήθεια.

Ο ίδιος ευχήθηκε τα καλύτερα, μιλώντας στο arcadikosbc: «Οι αιματολογικές εξετάσεις είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία για κάθε αθλητή και για κάθε ομάδα. Έτσι και για την ομάδα του Αρκαδικού, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α1. Έτσι, δεν θα μπορούσα να μην βοηθήσω και εγώ την ομάδα της πόλης μου, όπως πρέπει να κάνουν όλοι οι συμπολίτες μας. Καλή επιτυχία με υγεία πάνω απ’ όλα».