Κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας θα δώσει την δεύτερη φιλική του αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Αρκαδικός. Η ομάδα της Αρκαδίας θα φιλοξενήσει τους «Πατρινούς» στο ΔΑΚ της Τρίπολης αύριο (09/09, 18.00), με τις δύο ομάδες να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλλειμα από τις συνεχόμενες προπονήσεις τους.
 
Για τον προπονητή του «νεοφώτιστου» στην Α1 Αρκαδικού, Γιάννη Καστρίτη, ο αγώνας θα είναι και μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσει και την προσαρμογή των παικτών του στο υψηλότερο επίπεδο και τις αυξημένες απαιτήσεις της νέας σεζόν. Η είσοδος στον αγώνα θα είναι ελεύθερη, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν παράλληλα να προμηθευτούν και τις κάρτες διαρκέιας της νέα περιόδου.

Τέλος, την τιμητική του είχε σήμερα ο Αβραάμ Καλλινικίδης ο οποίος είχε γενέθλια, με τον σύλλογο να εύχεται στον παίκτη μέσα από την επίσημη σελίδα του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 

//

Η οικογένεια του Αρκαδικού εύχεται χρόνια πολλά στον Άκη Καλλινικίδη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του! #arcadikosbc #happy_birthday_Akis

Posted by SEFA Arcadikos BC – Official_Page on Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015