Στην νέα του περιπέτεια στην Α1, ο Αρκαδικός θα χρειαστεί σε κάθε περίπτωση, παίκτες που να γνωρίζουν καλά την κατηγορία, ώστε να καθοδηγήσουν την ομάδα προς την καθιέρωση στην κορυφαία κατηγορία. Ένας εκ των έμπειρων παικτών που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει η διοίκηση με το τεχνικό τιμ, είναι ο Χρήστος Ταπούτος, με την ομάδα της Τρίπολης να εκφράζει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η ποιότητα και οι σημαντικές παραστάσεις του 32χρονου γκαρντ, δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης, με θητεία σε ΑΕΚ (πρωταθλητής το 2002), Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Άρη, Πανιώνιο, αλλά και σε ομάδες του εξωτερικού όπως η Νίμπουργκ, η Ολίν Εντιρνέ και η Αφιόν Καραχισάρ. Προϊόν του Αχιλλέα Τριανδρίας, γνώρισε την «απογείωση» με την φανέλα της Νήαρ Ηστ, για να ακολουθήσει την προαναφερθείσα καριέρα. Κάτι τέτοιο, έχει κάνει ασφαλώς τους ανθρώπους του Αρκαδικού να σκέφτονται την πρόταση προς τον ίδιο και την προσθήκη του στο ρόστερ.

Υπάρχει, βέβαια, και το κομμάτι των ουκ ολίγων τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει, εξαιτίας των οποίων και φέτος αγωνίστηκε σε μόλις δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο. Ένα σημαντικό «εμπόδιο», στο οποίο θα πρέπει να σταθούν με προσοχή οι δύο πλευρές πριν φτάσουν σε συμφωνία.

Παράλληλα, οι διοικούντες τον Αρκαδικό, θέλουν να επωφεληθούν της αποχώρησης του Μάριου Μπατή από τον Απόλλωνα Πατρών. Η ενίσχυση στα γκαρντ, επίσης με έναν πολύπειρο παίκτη, αποτελεί προτεραιότητα και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά τους.