O Aρκαδικός προετοιμάζεται “πυρερωδώς” για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου(31/10,17.00) απέναντι στο Ρέθυμνο στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

H ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της την “παρθενική” της νίκη στην κορυφαία κατηγορία, με την διοίκηση του συλλόγου να απευθύνει, μέσα από ανακοίνωση της, κάλεσμα στον κόσμο της Αρκαδίας, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθεις των παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει, αφού έμειναν λιγότερες από 24 ώρες πριν από την αναμέτρηση του Αρκαδικού μας με το Ρέθυμνο για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι παίκτες μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το βράδυ της Παρασκευής (30/10) και περιμένουν ένα γεμάτο ΔΑΚ το Σάββατο (31/10), προκειμένου ο κόσμος να γίνει ο έκτος παίκτης και να δημιουργήσει ατμόσφαιρα αντίστοιχη με αυτή κόντρα στον Άρη. Θυμίζουμε πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα μας www.arcadikosbc.gr με μια πολύ απλή διαδικασία, εκτυπώνοντας το voucher αγοράς, το οποίο και θα προσκομίσουν στο κλειστό γυμναστήριο την ημέρα του αγώνα.

Επίσης, η πώληση θα γίνεται και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Φυσικά, η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και στα γραφεία της ομάδας μας στο ΔΑΚ Τρίπολης. Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το e-mail του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου. Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η ΚΑΕ Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Η γενική είσοδος για τον αγώνα Αρκαδικός – Ρέθυμνο Cretan Kings (31/10, 17.00) είναι 15 ευρώ, VIP 30 ευρώ και παιδικά 10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός θέσεων για αγορά μόνο στο ΔΑΚ Τρίπολης). Κάρτες διαρκείας θα πωλούνται στα γραφεία του ΔΑΚ Τρίπολης Τρίτη-Παρασκευή: 18.00-20.00.

Τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Διαδικτυακά στην ιστοσελίδα μας www.arcadikosbc.gr, πατώντας κλικ στο μπάνερ ON LINΕ αγορά εισιτηρίων. Για να είναι πιο ξεκάθαρο αναφέρονται και οι τρεις τρόποι παραλαβής εισιτηρίων: Εκτυπώνοντας το voucher αγοράς, το οποίο και θα προσκομίσουν στο κλειστό γυμναστήριο την ημέρα του αγώνα και θα το ανταλλάξουν στα εκδοτήρια με το φυσικό εισιτήριο (αυτό είναι αν έχουν βάλει ως τρόπο παραλαβής το Παραλαβή από τα εκδοτήρια). Επίσης, εάν επιλέξουν το print @ home τότε απλώς εκτυπώνουν το εισιτήριο και δεν χρειάζεται να περάσουν από τα εκδοτήρια. Έχουν και την επιλογή του Mobile Ticket. Αρκεί να συνδεθούν στον λογαριασμό τους μέσω του smartphone και πηγαίνοντας στην επιλογή e-tickets εμφανίζεται το QR CODE με το οποίο μπορούν να μπουν στο γήπεδο. Στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. ΔΑΚ Τρίπολης: Σάββατο από τις 14.00 έως την έναρξη του αγώνα».