Χαρούμενος για τη μεταγραφή του (ως δανεικός) στον Αρκαδικό εμφανίστηκε ο Βασίλης Καββαδάς. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των νεοφώτιστων, ο 24χρονος σέντερ εξήγησε για ποιους λόγους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τρίπολης, ενώ υποσχέθηκε πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του. Τέλος, αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με το Ρέθυμνο (31/10, 17:00) για την 4η αγωνιστική της Basket League, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού:
 
Για τη μεταγραφή του στον Αρκαδικό: «Είμαι χαρούμενος που από χθες ανήκω στην οικογένεια του Αρκαδικού. Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα, η πόλη είναι ωραία και την ξέρω κιόλας από την θητεία μου στο στρατό. Μου αρέσει εδώ, ξέρω πως ο κόουτς (σ.σ. Γιάννης Καστρίτης) με ήθελε γιατί είχαμε μιλήσει και αυτό είναι σημαντικό για μένα».
 
Για τους στόχους του: «Δεν μου αρέσει και δεν συνηθίζω να μιλάω για τον εαυτό μου. Το μπάσκετ το αγαπώ, είμαι έτοιμος και θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα είναι καλή, έχω ήδη κάνει δύο προπονήσεις και αυτά που έχω δει είναι πολύ καλά. Ξέρουμε τι θέλουμε και τι ζητάμε στο παρκέ από τα παιχνίδια μας».
 
Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο: «Το ξέρουμε το Ρέθυμνο, είναι μια δυνατή και καλά οργανωμένη ομάδα. Ξέρουμε το στυλ παιχνιδιού τους και θέλουμε να τους περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πάμε να παλέψουμε όπως κάθε αναμέτρηση. Φυσικά περιμένουμε και τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, όπως και στο ματς με τον Άρη, όπως μου είπαν τα άλλα παιδιά. Τους περιμένουμε όλους…».