Τον Άρη αντιμετωπίζει ο Αρκαδικός για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι το έργο της ομάδας είναι πολύ δύσκολο κάτι που παραδέχτηκε και ο Αβραάμ Καλλινικίδης.

Ο έμπειρος γκαρντ «μπλόγκαρε» μέσα από την επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στην συνέχεια του πρωταθλήματος για την ομάδα του τονίζοντας ότι ο Αρκαδικός τώρα έχει να ανεβεί ένα Γολγοθά, αλλά έκανε και την κριτική του για το άτυχο ματς με την Κηφισιά.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Έχουμε μπροστά μας έναν «Γολγοθά»

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά δυσκολεύομαι πιο πολύ από ποτέ να γράψω τούτες τις γραμμές, αφού μετά την τελευταία μας ήττα από την Κηφισιά τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά για εμάς.

Είναι γεγονός, πως επρόκειτο για μια ήττα εκτός προγράμματος, για την οποία έχουμε μεγάλη ευθύνη άπαντες. Δεν λειτούργησε τίποτα καλά, δεν ακολουθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο τα όσα μας είχε πει ο προπονητής μας και αναγκαστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο να… τρέχουμε, προσπαθώντας να αλλάξουμε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να τρέχεις για να γυρνάς διαφορές και αν επιστρέφεις από το -20 ωστόσο το παλέψαμε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε, αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από το παιχνίδι.

Πλέον, μπροστά μας έχουμε έναν «Γολγοθά» και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες, δεν έχουμε διάθεση για λάθη και κάθε παιχνίδι πρέπει να το παλεύουμε όσο εύκολο ή δύσκολο και αν είναι.

Το παιχνίδι με τον Άρη, είναι δύσκολο, τόσο για την δυναμική του αντιπάλου, όσο και για το χρονικό σημείο στο οποίο τον πετυχαίνουμε. Προέρχεται από κάποιες εμφανίσεις που δεν ήταν τόσο καλές και σίγουρα θέλει να αποδείξει πράγματα.

Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να μπούμε στο παιχνίδι από την αρχή συγκεντρωμένοι διεκδικώντας όσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε για θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, όμως κανένα δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να σώσουμε την ομάδα!