Την  νίκη και μόνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο, αυτή έθεσε σαν στόχο ο Αβραάμ Καλλινικίδης μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ του Αρκαδικού τόνισε χαρακτηριστικά ότι η νικη είναι μονόδρομος και ότι πλέον κοιτούν  μόνο μπροστά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Αρκαδίας για τη σωτηρία

Αναλυτικά τα όσα είπε

Μεγάλη και βαθιά ανάσα για τη συνέχεια

Φίλες και φίλοι, μετά από ένα break μιας εβδομάδας είμαστε και πάλι εδώ, στο γνωστό μέρος, την συνηθισμένη ώρα.

Η περασμένη αγωνιστική για εμάς δεν ήταν καλή. Δεν έφερε νίκη, σε ένα παιχνίδι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου παλέψαμε πολύ, ιδρώσαμε, δώσαμε «μάχες» και φτάσαμε κοντά μέχρι το φινάλε αλλά τελικώς δεν νικήσαμε.

Σίγουρα, το ότι δεν πήραμε τη νίκη μας στεναχώρησε, γιατί εκτός από την σημαντικότητα του να παίρνεις τη νίκη σε μια ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα ήταν για μας εξαιρετικά σημαντική και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν μένουμε εκεί, όπως δεν μείναμε και στις νίκες όταν τις κάναμε, τις περασμένες αγωνιστικές. Τώρα κοιτάμε μπροστά, κοιτάξαμε μπροστά όλο το διάστημα και πάμε να παίξουμε ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι, κόντρα στο Λαύριο, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για μας.

Είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα παιχνίδι δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα, όπου πέρσι παίξαμε αντίπαλοι στην Α2 και φέτος, στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ τους αντιμετωπίσαμε στην Τρίπολη. Επίσης, δεδομένο είναι πως εκείνη η αναμέτρηση, με αυτήν του Σαββάτου θα έχουν μεγάλες διαφορές.

Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα στον αγώνα αυτό, γιατί η νίκη είναι σημαντικότατη και θα δώσει σε εμάς μια μεγάλη και βαθιά ανάσα για τη συνέχεια. Πάμε λοιπόν στο Λαύριο για τη νίκη και μόνο γι’ αυτήν.