Την πρώτη νικη για φέτος θα αναζητήσει ο Αρκαδικός το Σάββατο στην έδρα του υποδεχόμενος τον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστικη της Α1.

Ο έμπειρος γκαρντ των Αρκάδων με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναγνωρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης  και υπόσχεται ότι η ομάδα του θα  δωσει το 100% των δυνάμεων της προκειμένου να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικα τα όσα είπε

«“Η ώρα για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μαςέφτασε και το περιμένουμε όλα τα παιδιά με μεγάλη ανυπομονησία.

Την πρώτη αγωνιστική, κόντρα στην Κηφισιά δείξαμε κάποια στοιχεία που δουλέψαμε όλο το διάστημα και αυτό είναι άκρως θετικό.

Ωστόσο, δεν αρκεί, για την ακρίβεια δεν μας αρκεί. Το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Άρη, είναι ένα ακόμα δύσκολο για εμάς, ωστόσοείμαστε έτοιμοι.

Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και το Σάββατοθα προσπαθήσουμε για το καλύτερό, όπως και σε κάθε ματς δηλαδή.

Ημεγάλη ανυπομονησίαέχει να κάνει με το ότι θα είμαστε για πρώτη φορά στην έδρα μας για παιχνίδι Α1και όπως πληροφορούμαστε όλα τα παιδιά από τους ανθρώπους της ομάδας ηπροσμονήκαι ηλαχτάρα του κόσμουείναι μεγάλη.

Εμείς,θέλουμε να δώσουμε χαράσε όλο αυτόν τον κόσμο που θα μας στηρίξει και ελπίζουμε στο τέλος της αναμέτρησης, να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαιρόμαστετην πρώτη μας νίκηστη μεγάλη κατηγορία.

Κλείνοντας λοιπόν, έχω να πω στον κόσμο πως τον περιμένουμε στοΔΑΚ Τρίποληςκαι πως θα δώσουμε το100% των δυνάμεώνμας για τοροζ φύλλο αγώνα».