Μόνο νίκες είναι το ζητούμενο από εδώ και στο εξής για τον Αρκαδικό, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα (19/03, 17:00), ώστε να παραμείνουν και του χρόνου στη Basket League οι νεοφώτιστοι, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη.
 
Ο φόργουορντ του Αρκαδικού, ανανεώνοντας το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, “σπρώχνοντας” τους Τριπολιτσιώτες στη νίκη στον “τελικό” με τα Τρίκαλα.
 
Αναλυτικά όσα έγραψε:
 
«Μια κατηγορία…
 
Φίλες και φίλοι καλό σας απόγευμα. Εδώ είμαστε για μια ακόμα εβδομάδα, πιστοί στο ραντεβού μας. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα μας έπαιζε στο Λαύριο, ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι όπου χρειαζόμασταν την νίκη.
 
Ωστόσο, το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά για εμάς και η ήττα που γνωρίσαμε μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Τα παιχνίδια που απομένουν δεν είναι απλά σημαντικά. Είναι μια κατηγορία για εμάς. Συνεπώς, αρχής γενομένης από το ματς με τα Τρίκαλα θέλουμε μόνο νίκες για να έχουμε θετικό επίλογο σε μια ωραία και γεμάτη εμπειρίες χρονιά.
 
Έχουμε δείξει και στο παρελθόν πως όταν παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο τα καταφέρναμε εξαιρετικά. Πλέον, καλούμαστε να κάνουμε το ίδιο και τώρα. Όσο, δηλαδή, κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας και είναι κατά κάποιο τρόπο ελεγχόμενη, είναι ένα θετικό στοιχείο για εμάς.
 
Πλέον, μετά από μια σημαντική εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, παλέψαμε στις προπονήσεις και ξέρουμε πως πλέον είμαστε έτοιμοι. Ακούσαμε προσεκτικά τους προπονητές μας, δουλέψαμε πάνω σε ξεχωριστά κομμάτια του παιχνιδιού μας και πλέον πάμε να παίξουμε έναν τελικό απόλυτα έτοιμοι.
 
Θέλω για μια ακόμα φορά, μέσα από αυτή την στήλη να ζητήσω από τον κόσμο της Τρίπολης να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει την προσπάθειά μας και να παλέψει μαζί μας, να φωνάξει να μας δώσει δύναμη ώστε να φτάσουμε στο ροζ φύλλο αγώνα.»