Ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα, αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου, στη συνέχεια εξέφρασε την περηφάνια του για την εικόνα της ομάδας εντός παρκέ.

Αναλυτικά:

«Τα δεδομένα είναι δυο. Δίπλα μας έχουμε έναν άνθρωπο που ξέρουμε όλοι τι σημαίνει για το μπάσκετ. Η ομάδα του, ωστόσο, αποχαιρέτησε την κατηγορία. Θέλω να πω πως με βάση την εικόνα της Καβάλας η συγκομιδή των πέντε νικών δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση στην οποία ήταν.

Εμείς, σήμερα κερδίσαμε. Είχαμε τεράστια προσμονή και επιθυμία να πανηγυρίσουμε την παραμονή από σήμερα αλλά δεν πειράζει. Συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά. Είμαστε όλοι πάρα πολύ περήφανοι για την εικόνα τους. Έχει μείνει ένας τελικός και θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης επεσήμανε: «Η Καβάλα ήταν διαφορετική ομάδα από α’ γύρο. Έχει ικανούς επιθετικούς παίκτες που δεν πρέπει να βρουν ρυθμό. Εμείς, παρά το πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ δεν τους αφήσαμε να βρουν καθόλου ρυθμό. Δεν μπορούμε όμως ακόμα να χαμογελάσουμε, κρατάμε ψηλά το κεφάλι και είμαστε περήφανοι. Ήμασταν το δεύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό ωστόσο έχουμε ακόμα ελπίδες να διεκδικήσουμε την παραμονή. Έμεινε μια βδομάδα και το άλλο Σάββατο θα ξέρουμε τα πάντα».