Ο Αρκαδικός ετοιμάζεται πυρετωδώς για την “παρθενική” του συμμετοχή στην Basket League. Η ομάδα της Τρίπολης θα ξεκινήσει το “ταξίδι” της στην κορυφαία κατηγορία από την Κηφισιά και συγκεκριμένα το Ζηρίνειο, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομώνυμη ομάδα το απόγευμα της Κυριακής(11/10,17.00).

Λίγο πριν από  την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του στην Basket League, o προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, για την επερχόμενη πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος και καλούμαστε να αγωνιστούμε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, γεγονός το οποίο από μόνο του υποδηλώνει τη δυσκολία της αποστολής μας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διανύει την τρίτη χρονιά παρουσίας της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με πολύ δυνατό και ποιοτικό ρόστερ και που αρέσκονται να παίζουν σε γρήγορο ρυθμό. Από την πλευρά μας, έχουμε ετοιμαστεί και δουλέψει όσο καλύτερα μπορούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι αυτό»