Ο Γιάννης Καστρίτης, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του Αρκαδικού με το Ρέθυμνο δεν κρύφτηκε και είπε πως η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της.

Αναλυτικά:

«Νομίζω από ολόκληρη την εικόνα του παιχνιδιού και το τελικό σκορ η νίκη ήταν δικαιότατη. Σε αντίθεση με το πρώτο ματς του πρώτου γύρου, το Ρέθυμνο ήθελε περισσότερο τη νίκη. Δεν θέλω να πω ότι δεν θέλαμε να κερδίσουμε. Όλα τα παιδιά προέρχονται από συνεχόμενες ήττες κι είχαμε να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Το σίγουρο είναι πως προσπαθούν συχνά να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και σε κάθε παιχνίδι να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να βάλουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Σήμερα (06/02) προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στα πρώτα δώδεκα λεπτά είχαμε 8-9 λάθη κι όταν παίζεις απέναντι στο Ρέθυμνο εκτός έδρας είναι δύσκολο, γιατί τιμωρεί κάθε λάθος. Απέκτησαν μεγάλη διαφορά και πήραν ψυχολογία, ενώ για εμάς ήταν ακόμα ένα «βαρίδι» στην ψυχολογία που διαμορφώνουμε κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών».

Από την πλευρά του ο Αβραάμ Καλλινικίδης τόνισε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι και πάλι σε αυτό το γήπεδο. Που είδα αυτούς τους ανθρώπους και ξαναήρθα στο Ρέθυμνο. Αισθάνομαι αγάπη και ευγνωμοσύνη για την ομάδα και την πόλη του Ρεθύμνου. Για τον αγώνα δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν παλέψαμε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο παρκέ. Προσπαθήσαμε, αλλά νομίζω πως προδοθήκαμε και πάλι από τα κενά διαστήματα και τα εύκολα λάθη που κάναμε. Στο τέλος καταλήξαμε να ψάχνουμε τους 90 πόντους. Δεν γίνεται να κερδίσεις εύκολα ένα τέτοιο ματς. Χάσαμε μία ευκαιρία. Λιγοστεύουν οι πιθανότητές μας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Από τη Δευτέρα (08/02) συνεχίζουμε να παλεύουμε και θα ψάξουμε τη νίκη στον επόμενο αγώνα».