Ο Αρκαδικός ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Α1 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση θα εχει και κόσμο στο πλευρό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας πως θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την προσεχή αναμέτρησή μας και τελευταία για την φετινή σεζόν, το Σάββατο (9/4), για την 26η αγωνιστική της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ, αφού η ΚΑΕ ΑΕΚ μας διέθεσε το διάζωμα 123 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Πιο συγκεκριμένα γίνεται γνωστό, πως από την Τετάρτη (6/4) και μέχρι την έναρξη του αγώνα ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Viva.gr αλλά και όλα τα συνεργαζόμενα μαζί της καταστήματα (Public, Metro, My Market, EKO, BP, Media Markt)

Για την Τρίπολη, ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί από το Music CenterΚωτσιόπουλος Σταύρος στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10€.

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου».