Ο Αρκαδικός ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Σάββατο(5/12, 17.00) στο ΔΑΚ Τρίπολης το Λαύριο στα πλαίσια της 9ης αγωνστικής της Basket League.

Όπως ενημέρωσε και με επίσημη ανακοίνωση της η ΚΑΕ, στον αγώνα θα υπάρξει και μαθητική εξέδρα, όπου θα φιλοξενηθούν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου, στο οποίο πραγματοποίησαν πρόσφατα επίσκεψη οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Ο Αρκαδικός στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, το οποίο πραγματοποιεί τη φετινή χρονιά, θέλει να ενημερώσει για την παρουσία μαθητικής εξέδρας στο παιχνίδι με το Λαύριο, για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτήν θα φιλοξενηθούν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου, το οποίο οι αθλητές της ομάδας μας επισκέφθηκαν πρόσφατα. Αυτή είναι κίνηση από μια σειρά δραστηριοτήτων που θα ακολουθήσει ο Αρκαδικός στα επόμενα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου”.

Παράλληλα, με ανάρτηση στην σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο Αρκαδικός απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, προκειμένου να βρεθεί το Σάββατο(5/12) στο ΔΑΚ Τρίπολης και να ενισχύσει τις προσπάθειες των “νεοφώτιστων”. 

 “24 ώρες μείναμε για το παιχνίδι με το Λαύριο! Εσύ θα λείπες;;; Γίνε ο έκτος παίκτης μας…”, τονίζει η σχετική ανάρτηση.

arkadikos.png