Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρκαδικού για τον αγώνα εκτός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο, εκεί όπου η ομάδα της Τρίπολης θα έχει τη στήριξη του κόσμου της.

Ο Γιάννης Καστρίτης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης με το ηλειακό συγκρότημα (26/03, 17:00) για την 24η αγωνιστική της Basket LEague, ενώ με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ομάδα ενημέρωσαν όσους φιλάθλους επιθυμούν να ακολουθήσουν τον Αρκαδικό για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο, το ερχόμενο Σάββατο στην Αμαλιάδα. Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του δουλεύουν καθημερινά και προετοιμάζονται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς προβλήματα τραυματισμών.
 
Παράλληλα συνεχίζεται με ιδιαίτερα «θερμή» ανταπόκριση από τον κόσμο η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Viva.gr αλλά και όλα τα συνεργαζόμενα μαζί της καταστήματα (Public, Metro, My Market, EKO, BP, Media Markt).
 
Για την Τρίπολη, ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί από το Music Center Κωτσιόπουλος Σταύρος στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου. Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10€ και είναι για το διάζωμα Α6 του σταδίου.
 
Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.»