Στη διάθεση των φιλάθλων έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης του Αρκαδικού με αντίπαλο την Κηφισιά, στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων θα υποδεχθούν οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη το Σάββατο (16/01, 17.00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη κυκλοφορήσει και να τιμώνται από δεκαπέντε ευρώ, ενώ υπάρχει και περιορισμένος αριθμός παιδικών εισιτηρίων προς δέκα ευρώ.

Η ανακοίνωση:

 «Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ζήτηση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Κηφισιά που σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ομάδα μας δίνει μια σημαντική αναμέτρηση στη φετινή προσπάθεια που κάνει και άπαντες στο σύλλογο θέλουν να καλέσουν καθέναν ξεχωριστά από εσάς να βρεθείτε στο ΔΑΚ Τρίπολης και να δημιουργήσετε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στην επικράτηση.

Με βάση τον νέο αθλητικό νόμο, που ήδη είναι σε ισχύ, η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι για τη αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής), καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το e-mail του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου. Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η ΚΑΕ Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν: Πέμπτη-Παρασκευή: 18.00-20.00 και Σάββατο: 14.00 έως την έναρξη του αγώνα. Κηφισιά: 15€, 25€ VIP και 10 παιδικά (περιορισμένες θέσεις)».