Την “παρθενική” νίκη της ιστορίας του στην Βasket League σημείωσε ο Αρκαδικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Ρέθυμνο, επικρατώντας με τελικό σκορ 75-70.

Ο προπονητής των Αρκάδων, Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, παρουσίαστηκε χαρούμενος για το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας του,  τονίζοντας παράλληλα πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός μετά το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Σήμερα πετύχαμε μια ιστορική νίκη για όλους μας. Είναι η 1η μας νίκη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Η νίκη ήρθε, μέσα από πολύ καλές στιγμές, δείξαμε πως θέλουμε το ματς. Ωστόσο δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη νίκη, όπως δεν κάνει να μένουμε και στις ήττες. Δίνει δύο βαθμούς όπως κάθε νίκη, δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Δουλέψαμε πολύ, καθώς την τελευταία βδομάδα ολοκληρώσαμε το ρόστερ μας και πλέον κοιτάμε μπροστά. Είχαμε πει και το εννοούσαμε πως έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, έτσι και έγινε. Δεν θέλω να σταθώ στον καθένα προσωπικά, αλλά να πω πως όλοι άξιζαν αυτή τη νίκη. Θέλω να την αφιερώσω στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και μας στήριξε. Τον ευχαριστούμε”.

Aπό πλευράς παικτών ο Γιάννης Καραμαλέγκος τόνισε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Κάναμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε δύο ήττες με μεγάλη διαφορά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους”.